За компанията

„Компас-Караджов и сие „е сред кабелните оператори в Димитровград и региона, предоставящ телекомуникационни услуги. От 2001 година развиваме и предлагаме съвременни телекомуникационни услуги, отговарящи на най-високите професионални стандарти и потребностите на клиентите ни. Нашето желание е да бъдем отзивчив и конструктивен партньор на всеки наш клиент, като прилагаме активен и гъвкав подход в предлагането на нашите продукти и услуги.

От 2007 година развиваме и професионални LAN и MAN решения както за малки и средни бизнес клиенти, така и за големи бизнес клиенти с високи технологични изисквания на територията на Димитровград. Стремим се да постигнем дългосрочни отношения с нашите клиенти. Компанията успешно разширява инфраструктурата си и преструктурира мрежите си по стандарта „Влакно до всеки вход”.
Нашият подход в бизнеса се основава на почтеността, стремим се да поддържаме позитивна работна атмосфера. Създаваме партньорство с клиента, основаващо се на професионализъм, лоялност, коректност и ангажираност

Успехите на компанията се основават на богата история. Основана в края на 1994 година от Пламен Караджов.В началото започваме с продажба и поддръжка на техника в областта на компютърните технологии и софтуер. Като локален интернет доставчик на територията на Димитровград, фирмата бързо успява да намери своето място сред стабилните доставчици на телекомуникационни услуги в града. Следвайки стратегията си за развитие,разширяваме дейността си и в цялата община и бързо се разрастваме.